Ä N T L I G E N

ÄNTLIGEN!! I natt kom SMS ”nu är vi framme i Australien”.

Det är lite tomt där hemma, man känner sig lite vilsen. Inatt eller sent i gårkväll började fröken skälla och gorma där nere också, det är inte så där jättekul att gå ner och släppa ut henne när hon hört något utanför, min första tanke var bilen oh extra  lysena, men vi såg ingenting och hörde ingenting och lyserna satt kvar på bilen också!!! Ibland vet i tusan om inte jycken ser och hör spöken. 
 

Idag började jag min dag med träning det är så skönt och avkopplande trots att man faktiskt anstränger sig väldigt fysiskt. Nu känner jag mig som en människa igen. Efter jobbet for jag med kompisen till grannstan på lite äventyr. Sen hjälpte jag lillungen och körde ut några madrasser till dem för de ska ha nattgäster i en vecka. 

 
Igår fick jag via MSN virus på min dator på jobbet, tog emot en fil från en kontakt där ”som jag trodde var något trevligt” så var det dock inte, min MSN slog ut helt, den går inte att starta mer och brandväggen revs. Det var inte populärt ska jag lova. Naurligtvis hade datahjälpen mycket att göra nu också så jag får inte använda bank eller postgiro, lite nej inte lite, mycket dumt för jag behöver använda det nästan dagligen. Men jag får inte ta några risker nu. Det var sista gången jag tog emot en fil där över, för hon som skickat den hade tydligen inte skickat den, de såg bara så ut. Huvudbry!!!!! Nej, man behöver inte förstå allt. Huvudsaken är att man förstår vad man själv gör…*ler*

 
Nu ska jag ta kväll!!     

...!!...

Idag var den där första ”skrapa bilrute dagen”. Natten har varit kall och bister. 

Jösses så trött jag är nu!! Kroppen är som en fiolsträng, spänd och olustig. Väntar på SMS från Sidney ju, en orolig mammakropp. Har fått några SMS på vägen. Ett när de bytte flyg i London och ett när de mellanlandade i Hongkong, då var klockan 11.30 här, nu borde de snart vara framme. 
 

Idag har jag lämnat ut annons på huset jag bor i, tänkte, hoppas att någon vill ta över det vid årsskiftet. För då hoppas jag att jag själv har flyttat och fått undan här. Har redan fått några svar på annonsen faktiskt.  Pust, flytta de e ingen dans på rosor. Har man inte massa att göra så skaffar man sig bl a då genom att flytta.  

De blev mörkt fort nu på kvällen när vi ändrade klockan. När jag körde hem från jobbet var de redigt mörkt. Jobbade lite för länge ikväll, var inne hemma förrän vid 17.30.  Slängde i mig lite mat så följde jag och jycken med granne ute till deras hus som de flyttar till vid årsskiftet. Så hängde jag med och mockade hos djuren också. Nu när de flyttar kan de även flytta hem djuren som de nu har inhysta hos andra. Men på nya stället finns lada och bra betesmarken för deras djur. Vi kommer att bo ganska nära varandra även efter att vi flyttat. Vi drar åt samma håll. Kul för jag har bra grannar så de har jag gärna i närheten även i fortsättningen.
 

Nähä, nu är jag så trött så jag ska nog gå och plocka ihop min träningskläder o så tills morgondagen, innan jag letar upp min säng…gäsp!!!
 Go afton. .

Tårar o stora beslut!!

Jaha, den här dagen började med tårar, inte ledsna eller glada men kanske vemods tårar.En lång varm kram av grabben som nu lämnat Sverige för ett år. Försökte verkligen hålla tårarna borta men de gick inte, de forsade fritt. Jag tillhör inte de som kan hålla masken när jag vinkar av någon, inte ens vid bussen till stan. Nu sitter han och kompisarna där uppe luften någonstans
56582-127
först på tisdag morgon klockan 7 ska planet landa, antar att de är Australiskt tid så här är de väl måndag natt här hemma. Vi ät en rejäl frukost tillsammans tidigt denna söndagsmorgon innan de andra kom och hämtade  honom. Nu ser jag bara fram mot ett SMS när de landat i
56582-209

 I dag på förmiddagen var jag äntligen ute på gården och tittade. Jag var där i över 3 timmar. Stora beslut skulle tas. Men jag tog dem inte där utan fick fram till kvällen på mig att fatta beslutet. ((men igentligen tog jag det nog med en gång i tysthet)Sen for jycken och jag till kompisen och traskade iväg till skogs. Ventilerade med henne, vände ut och in på tankar o handlingar. Pratade med barnen, ringde mamma för att höra vad hon tyckte.  Hon blev lite fudersam för jag brukar inte fråga henne om råd i såna här beslut. Men hon sa – gör de du tycker känns rätt. Så pratade jag med min ”vän”. Många har fått hjälpa mig att besluta idag, alla har sagt lika dant, alla utom mamma. 

Ja o så nu då, har jag alldeles nyligen lämnat mitt beslut till gårdsägare.
 

Jag flyttar!! Lindrigt sagt kan man säga att jag fastnade direkt. Under tiden jag gick där möblerade jag hela huset, nja så långt möblerna räckte för huset är otroligt stort. Så de som skulle bli lite mindre blev nu istället betydligt större.
 Dags att börja packa…*ler*. 
Kram    

Sicken dag!!!

56582-187
Vilken dag!! Vaknade omkring nio av att fröken stod vid sängkanten och såg ut som om hon tyckte jag skulle stiga upp, ja så de gjorde jag. Gjorde mig i ordning och åt en tallrik flingor så traskade vi ut på en skön morgonpromenad i solen. Var redigt gott väder idag.  

Vid middag kom äldsta sonen med sambo på middag och sedan körde vi igång operation möbel flytt. Herrarna fick bära, lite skulle ner i källan och annat skulle upp. Nu har jag ett nytt TV-rum och ett om möblerat vardagsrum och jycken är lite förvirrad och undrar vad som hänt. Så har jag en ny dator, eller bättre begagnad ska vi kanske säga.  Förhoppningsvis är denna sju resor bättre en den jag hade. De verkar så varjefall. 
 

Och i morgon ska jag äntligen får titta på gården, idag ringde gårdsägare. Oj så kul de ska bli. Nu packar grabben för fulla muggar om 11 timmar bär de av mot flygplatsen och den långa färden till andra sidan jordklotet. Sverige – London – Bangkok – Sidney
Morgon dagen och måndagen lär jag vara i fablernas värld och bara vänta på samtalet som säger – nu mamma, nu är vi i Australien.

Vi här hemma har fått en sida på nätet där vi sedan kan följa deras resa och upplevelser där nere. Man kan säga att jag är något spänd nu.
 Nu ska jag försöka koppla av en stund och komma ihåg att sätta tillbaka klockan innan jag lägger mig ikväll. 

Kram

25 år, oj vad tiden går.

56582-208
Tänk idag är det 25-år sedan Karlskrona hamnade på världskartan. Journalister från hela världen var här och kollade in den ryska u-båten 137 som gått på grund ute på Gåsefjärden. Jag minns de där extra mycket, de var en händelse som jag bokförde i min näst äldsta sons födelsebok eftersom han kom till världen de året, 1981. Det här blev väl en av Sveriges mest omskrivna historier. Idag är det bara ett vitmålat streck på en vindpinad klippa som vittnar om ubåten som gick på grund vid Torumskär i Karlskronas skärgård.  

Ja nu är det FREDAG härligt!!!!
 
Ha en skön afton
56582-189


"Hej då middag"

56582-158
Två dagar … Idag jobbade jag bara halva dagen. Den andra halvan ägnade jag åt att handla lite och sedan förbereda middag med efterrätt. Ikväll har vi haft ”hej då” middag för grabben, alla hans syskon med respektive, utom äldsta brodern som är bortrest i tjänsten har varit här och ätit och snackat bort några timmar. Om två dagar ger han sig av. Jag är lite orolig för vädret, de sägs ju att det ska bli storm likt Gudrun. Henne minns man allt för väl. Hon fällde träden som ett jätteplockepinn och släckte ner enorma områden. Den natten hon gick över här, glömmer man inte i första taget. Jag vill inte att de ska vara oväder på söndag när de ska ut och flyga. Då blir jag bara endå mer orolig en vad jag redan är. Hispig mamma, jo men nog skulle alla känna en konstig känsla i maggropen om ett barn ger sig av till andra sidan jordklotet och blir borta i ett år. Jag lugnar mig nog lite när jag vet att de kommit på plats och att allt gått bra. Jag tycker de gör helt rätt som ser sig om i världen innan de stadgar sig, oh önskar dem all lycka där borta men de innebär ju inte att man är lite oroligt.
 
Är man mamma så är man!!!
  56582-128

Hur är folk funtade??

Den här dagen börja bra men eftermiddagen/förkvällen blev mindre trevlig.Jag började dagen på gymmet och svettades någon timme, tog en varm dusch och så for jag till jobbet. Dagen flöt på i lugnt och bra tecken. Vi firade på eftermiddagen med en bit tårta (jag är en syndare) lite positivt som hänt senaste tiden inom jobbet. Fick besked att fadern till barnet jag skulle passa på kvällen hade kommit hem en dag tidigare från sin tjänst så jag behövdes inte på kvällen.  Så tog arbetsdagen slut och jag for inåt stan för att hämta upp grabben
oh
VAD HÄNDE DÅ? 56582-112
Jo mitt i rusningstrafiken, mitt i en korsning dog min bil. Turlig nog han jag inte köra ut för stoppet innan den suckande till och stannade. Ja där blev jag då stående, satte på varningsblinkers och ringde omedelbart efter hjälp. Hur kul var detta, men värre skulle de bli, för lindrigt sagt finns de många stressiga dumma människor ute på vägarna. Så kanske blev jag inte så förvånad när plötsligt en bil började tuta bakom mig och hytta med näven. Jag gjorde tecken – sorry kolla mina varningsblinkers JAG KAN INTE FLYTTA MIG. Han fattade galoppen och körde runt mig. Massor av bilar passerade i jämn ström och vipps kom en bil upp i bakändan, med några dm marginaler oh TUT TUT , då blev jag milt sagt FÖRBANNAD 56582-112, tur man kan behärska sig, ((de är en fördel att ha ett serviceyrke för då lär man sig att vara lugn och saklig.)) Jag gick ur bilen och gick fram till kvinnan i bilen bakom och frågade:-tror du att jag står här för att jag tycker det är kul?- om du inte vet vad varningsblikers på en bil betyder, är frågan vad du gör ute i trafiken? Inne i mig kokte blodet i ådrorna. De var jobbigt nog att bli stående där endå värre att få bilar bakom som tutar och tror att man parkerat där mitt i korsningen. Jo hon förstod och bad om ursäkt, hon var lite stressad. Pust, så kom då äntligen min ängel till undsättning och några bakvarande hjälpte till och putta runt bilen till sidan av vägen. Så tog min ängel den och tog den till verkstad för undersökning. Pust…pust, sånt här vill man ju inte råka ut för.  

 
Nu är jag varjefall hemma och har lugnat ner mig. Men jag förstår inte hur folk kan vara så dumma att de inte tar notis om en bil som står med varningsblikers på, utan bara tutar och suckar och svär - och ja rent ut sagt VEM FAAN SKULLE PARKERA MITT I EN KORSNING??? Grrrrrrrrrrrr. Såna människor önskar jag själva får stopp så kanske de lär sig ett och annat.   

Såna där händelser "med tanklösa människor" får mig att minnas en gång när jag åkte tåg, rätt som de var skrek de till i hela tåget och bromsarna tjöt och så stod vi still. Konduktören gick igenom vagnarna och berättade att vi kört på något. Efter en stund kom han tillbaka igen och sa att vi kört på en bil och att räddningstjänsten var på väg. Fy jag minns att jag rös i hela kroppen, hur hade det gått för dem som satt i bilen, levde de/ eller den. Vi visste ingenting. Vi satt där och väntade och pratade med varandra när plötsligt en dam reste sig upp, suckade och sa – ahh nu ska vi väl behöva sitta här hela natten, pust pust. Då tände Anki på alla stubiner reste mig upp, vände mig mot damen och sa
– Du ska vara jävligt glad att du inte sitter i bilen där framme, för den eller de personerna kommer kanske aldrig hem igen.
HUR kan man bara säga så, hur kan man tycka synd om sig själv för att man blir försenad pga en olycka? Helt ofattbart för mig.
Hon satte sig omedelbart och sa inte ett ljud mer under de timmar vi satt där på tåget tills de fått bort bilen från rälsen. En ung kille krossades av tåget, han kom aldrig hem igen. Vi som var på tåget, vi kom hem hela och rediga och de gjorde inte ett förbaskat dugg att vi fick tillbringa några timma extra ombord.  

En lätt irriterad dam önskar Er god afton.

Nerstämd..

56582-182
Alltså jag måste vara väldigt attraktiv, inte ens Svensk Bilprovning nöjer sig med att jag kommer en gång om året. Besökte dem idag med min lille bil och de blev alltså så itagna att de vill jag skulle komma en gång till, snacka om att vara eftertraktad. De sa att jag inte hade någon broms alls på höger bak och att de är ganska bra att ha, fram för allt nu när de går mot vinter. Kanske bromsar jag sällan för jag har inget märkt. De är ju kul när folk uppskattar ens besök och vill man ska komma igen. De e väl bara att fara dit, klart jag får väl se till så någon fixar till bromsarna först kanske. Annas tar väl populariteten slut.  

Idag känner jag mig nerstämd. Vet igentligen inte varför. Kanske är det för att dagen när grabben reser iväg närmar sig, kanske är det för att den där Gårdsägaren inte ringer, kanske är det något annat, jag vet inte, men nedstämd känner jag mig.
 

Var i möbelaffären idag när jag körde hem och köpte rengöring till skinnsofforna jag fick, de börjar ju dra ihop sig till att göra i ordning TV-rummet, för de verkar inte som de ska bli någon flytt denna gången. Ja, jag har så gott som lagt den där gården på hyllan när de aldrig hör av sig, tappar man sugen liksom. Kanske var de inte meningen att jag skulle ha den, vem vet – inte jag.
 Kompisen och jag har varit i skogen med hundarna ikväll och då också ventilerat lite, Ni vet så där som tjejer gör – pratar!!

I morgon ska jag vara barnvakt. Min väninna som har smått och också väntar smått igen ska iväg så jag ska hämta min lille favokille på dagis när jag kör hem från jobbet och ta hand om honom några timmar i morgonkväll. Det blir trevligt, vi brukar ha rätt mysigt när vi ”har föräldrafritt” *ler*.
 Nu ska jag motionera min dammsugare som jag snyggt placerat mitt på golvet i hallen så jag inte ska glömma den, den får man använda flitigt när man har en fyrbent fällapparat i huset.  

Go Afton Gott Folk
    

En vanlig dag.

Idag började jag min dag med 1½ timmer på gymmet. Ja efter att jag tagit mig ur sängen o kommit in till stan alltså. Var en rund runt jobbet och tog en kopp kaffe bara. Vanligtvis brukar jag träna tisdag o torsdagar men imorgon hinner jag inte så dagen blev bytt.Just nu känns de som jag fått schimpans armar, de känns extra långa och så känns de väldigt väl att de sitter där på axlarna. De e väl ett tecken på att jag faktiskt gjorde lite nytta då på gymmet!!  På jobbet har de varit fullt upp och lunchen regnade bort och alla retades för att jag var tvungen att traska ut trots regn o rusk, ja de gjorde mig inte mycket jag är van, har man hund så har man. De finns heller inga dåliga väder bara dåliga kläder men idag hade jag faktiskt regnjackan på. De är bara skönt med lite frisk luft och rörlighet i benen en stund mitt på dagen, när man har stillasittande jobb som jag.  

När vi kom hem och tog den där lilla kvällspromenaden på vägar, genom skog o så, ja då blev de redigt mörkt så reflex västarna åkte på både mig o hunden. I början tyckte jag de där så väldigt löjligt ut, fram för allt på hunden, men eftersom jag själv kör bil mycket så vet jag hur dåligt man syns om man inte har några reflex, det är en bra och billig livförsäkring.
 Ja mycket mer en så där har jag inte åstadkommit idag, inga större sensationer men det har varit en bra dag endå, ibland får ju dagarna lov att vara ganska vanliga. De e väl ungefär så där en normal vardag ser ut. Man jobbar, man sköter om djuren och man sköter om sig själv och de sina…*ler*. Ja så väntar man på att telefon ska ringa, oh de har den gjort några gånger ikväll men inte den jag ville skulle ringa. Gårdsägaren vill säga. Ja de var naturligtvis trevligt att även prata med de som ringde men, ja Ni hajar va. Ikväll är grabben hos far deras, ja mina barns far, de har faktiskt en sådan med ju de e bara jag som sällan tänker på det. De var väl på plats att de träffades en kväll nu innan grabben ger sig av, han ska ju vara borta ett tag.  


56582-205
Måste få säga. Bert Karlsson han är för go. Kan inte låta bli att gilla den karl. Han är en sån som kan reta gallfeber på vem som helst men affärsman de är rakt upp och ner. Oh jag tror att de är få människor som verkligen tycker illa om honom, jag tycker han är ärlig och rakt fram, så borde kanske alla vara ibland. Många människor de bara hycklar och håller med fast de tycker något helt annat. Läste ett reportage om honom o det var verkligen givande. Han har varit med om mycket och skapat en massa och gjort sig en stor förmögenhet på köpet.
 Go Afton.  
56582-189
   

Inte dagen efter!

Uch, de sitter en liten elak varelse inne i mitt huvud och slår in spik eller nått.
56582-202
Ont gör de varjefall. Nej, de är inte dagen efter, visserligen var jag på fest i går men jag drack inte en droppe alkohol eftersom jag körde. Festen var trevlig, skrattade nästan hela kvällen, ibland tål jag inte mycket förrän jag får skrattanfall56582-204 o sedan går de inte att få hejd på det, oh så var de i går. Jag sov till 11 idag, kanske därför jag har ont i huvudet, trodde knappt de var sant när jag kollade klockan o hunden sov fortfarande.
Snacka om morgontrött jycke, hon är förträffligt lik sina småhussar. Nja, de är ju bara små i mina ögon, i andras ögon är de ju stora karlar, oh nu mera sover de väl inte bort dagarna heller.  Kompisen ringde så jag fick göra mig i ordning snabbt för vi skulle ut i skogen med hundarna. De var lite blött och så idag där ute så nu har jag ingen gul o vit hund längre utan en svart/grå. Fattar inte varför just min hund älskar att ligga i skitiga vattenpölar och rulla, dessutom är hon döv eller något för hon hör inte när matte säger N E J!!! Tack gode gud att de finns rent vatten o schampo.  För ovanlighetens skull ska jag inte ha middagsgäster denna söndag. Nej jag ska fara till stan jag och handla lite mat o sånt inför kommande vecka. Så ska jag hämta hem sonen som blev kvar i stan i går efter att de haft sin ”hej då fest”, ja igår festade de som ska åka nästa helg runt med alla sina vänner en sista gång innan de bär av till andra sidan jordklotet. Fy, nu börjar de närma sig. Den middag vi skulle haft idag har vi skjutit fram till på torsdag då vi ska ha en liten ”hej då fest” här hemma för den resande sonen.   
En fortsatt skön söndag till Er Alla. 56582-203    

Drömma som dröjer, eller?!!

56582-201
Kan man skjuta fram drömmar eller ska man se det som att man blir väckt och drömmen är borta? Nåväl, jag är den typen av människa som blir en aning svår att handskas med när saker jag bestämt eller planerat går i stöpet. Så igår då när jag fick samtal mitt på dagen ”att man tyvärr inte kunde visa huset idag” då blev jag så besviken o butter att jag tappade fattningen helt. Jag som längtat så, stackas mig. Men jag förstår ju att de inte vill visa när de som bott där inte kommit ur med alla saker och städat efter sig ennu, de skjuter det framför sig hela tiden.  Flyttat har de gjort men inte tömt helt. Även om jag inte bryr mig om hur de ser ut vad de gäller ordning o reda idag, för jag förutsätter ju att det är det den dagen jag i så fall skulle överta. Så, ja nu vet jag inte alls när de igentligen tänker visa upp gården för mig, jag får helt enkelt sitta här och dingla med benen och vänta tills de ringer. Jag var ivarjefall förbi häromkvällen och konstaterade att huset är enormt stort, de lös i alla fönster och jag såg liksom hur min plånbok fick stora hål. Men innan jag säger JA eller NEJ eller ens börja räkna på möjligheterna VILL JAG SE HUSET FRÅN INSIDAN.

Frågan är bara när de ska bli av – förhoppningsvis innan jag tröttnar på att vänta. Jag hatar att vänta.  *ler*. Fast man brukar ju säga, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.  Om de nu är något gott – de vet jag ju som sagt inte. En god utsida kan ha en hemsk insida.  Precis som en hemsk utsida kan ha en god insida. 


 
För övrigt medlade jag mellan några grälande ungar igår. Jag förstår inte varför ungdomar träter om små ( i mina ögon) bagateller. Kanske var man så där själv. Jag gillar inte konflikter och andras konflikter vill jag definetivt inte delta i, okey lyssna och ge små råd men aldrig ta ställning.  Ja de ordnar väl upp sig hoppas jag för några separationer vill jag inte ha i familjen.  Ikväll ska vi på födelsedagsfest, det är en av svärdöttrarna som fyller år.  Såg på nyheterna att det är full vinter uppe norr, brrrrr…snö!! Här är bara blött, så nu ska jag ut med hunden och plaska lite i vattenpölarna, tur man ha hund så man inte bara kurar ihop sig i någon soffa och är onyttig i regnet…*ler*. aftonbladet.se har snöat fast på torsdagen, varjefall på min dator. Knepigt men sant.  

Trevlig Helg!!
  


Drömmar som kan bli sanna!!

56582-20056582-200

Hon sitter där drömmande och dinglar med benen. Hon ser ut över vidderna, över ängarna, över trädtoppar. Hon ler, vinden leker i hennes hår, hon ser lycklig ut.
Ja nu är de klart på fredag ska jag titta på gården, jag är så förhoppningsfull så nyfiken. Nu kan en dröm gå i uppfyllelse – på fredag vet jag. 56582-199
OBS! Gården på bilden har ingenting med min dröm att göra


Till skott & nattliga gäster.

56582-182Nu så har beslutsångestAnki tagit steg ett och kontaktat ägaren till gården. Han har inte varit anträffbar idag så jag har bara snackat med hans fru och nu, ja nu väntar jag på att han ska kontakta mig med vidare besked.  Spännande. Annas har dagen tillbringats bland papper och pärmar och datorer djupt försjunken i diverse arbetsuppgifter. På lunchen tog jag hunden till skogs och rensade ur hjärnan i friska luften. Det är fortfarande sommar på dagarna men itterkallt på kvällar och nätter, njä inte sköldgrader men kallt endå.  

Ikväll har vi inte gjort mycket  mer en varit på promenad med grannen o hennes hund. Det är en aning mörkt och svart när man går genom skogen nu, en ficklampa är inte att förakta och det tänkte jag faktiskt på och fick med. De e så trist att de blir mörkt så tidigt nu. 
 
56582-112
Natten som gick hade vi objudna gäster på tomten. Hunden väckte mig stax efter klockan 3 genom att skälla som en galning. Jag gick ner och kollade runt ute men såg ingenting. När jag kom ut på morgonen hade någon försökt koppla bort extraljusen på bilen. Läskigt att folk ränner omkring på tomter vid den där tiden på dygnet och försöker sno saker. Då är de ganska skönt att ha hund som säger ifrån. 
 


Go afton.

Att tänka - Att handla - eller?!

Beslutsångest – det har jag idag. Nja jag vet inte redigt hur jag vill ha det jag. Har nog för många alternativ, då blir de svårt – att välja. Så tänker jag, jag sitter inte i sjön, jag kan vänta, men så tänker jag åt andra håller. Sitter jag här och vänta – ja då går väl alla tillfäll min näsa förbi. Logiskt eller hur.  Ja de handlar naturligtvis om bostad igen.Jag har ju bestämt att jag ska lämna min nuvarande för att den kostar för mycket i månaderna och är för stor. De finns ett hus i byn jag är intresserad av att köpa men tycker priset är lite i överkant därför avvaktar jag. Nu hör till saken att de huset är större en de jag har, men betydligt billigare att bo i per år. Så har jag en gård på G också, men den är på arrende (att hyra alltså) också billigare en här. Men de huset är ungefär 2½ gånger större en de här. Ja de är enorm, men de är underbart och de uppfyller kraven för mina små drömmar. De sägs att de bor ett spöke i de huset, så då får man ju funderar på om man klarar av att bo ihop med ett spöke också? Kanske räcker det med det spöket man ser i spegeln på morgonen. Så om jag då bara sitter här och väntar så ryker samtliga tillfällen åt pipan. Därför måste jag agera, men HUR???Hur ska man kunna agera när man  T V E K A R!  

Hur som helst. Nu har Mams åkt hem till sitt igen. Eller rättare sagt jag körde henne igår. På vägen besökte vi Ikea i Kalmar. Hämtade hem mina speglar till hallen och så köpte jag ett nytt soffbord, de jag hade passade inte redigt in bland de andra möblerna.
Det var snyggt , litet och billigt. Alla goda ting är tre.  Soffan har också kommit hem idag som ska vara till nya TV rummet. Den är tills vidare placerad i källaren. Men nästa vecka ska vi väl så smått börja packa ihop och sätta ner grabbens prylar i källaren där de får förvaras tills han kommer hem igen till Sverige. Uch o py, de är bara två veckor kvar nu tills planet lyfter och tar dem till andra sidan jordklotet.  

 
Idag har barnskaran varit här på middag förutom våra små byggherrar, dvs de två tutteduvorna som kört igång sitt bygge och är fullt upptagna med sin tomt just nu.  Ibland funderar jag på om ungarna äter alls i veckorna, för när de kommer hit äter de som de värsta skogshuggare, pojkar som flickor. Kanske är de godare att äta borta, ja så är de nog, de tycker faktiskt jag också.   Nej, jag får väl fortsätta fundera på om jag ska göra något åt min bostadssituation nu eller om jag ska V Ä N T A!!! Jag han nog kommit fram till i varjefall – de gör inget om huset  är stort om det ger en skärlig bostadskostnad.

Go Natt!!    

Till alla!!!!

56582-197


blogg.se EJ i funktion igår!!

Igår kom jag inte in på blogg.se igen!! Ibland är de bråkiga våra små blogg sidor, kanske tycker de man ska ta semester från dem ibland. Hur som igår var vi ute med jycken i skogen eller rättare sagt på ängarna, inne i skogen försöker jag undvika att vistas nu, för jag vet ju att älgjägarna inte blir speciellt goda på de som ränner runt i skogarna mitt i älgjakten.  Så vill man väl inte bli tagen för älg så man blir nedskjuten. *ler*.  

Efter middagen och mams alla serier på TV for vi in till city och hälsade på min farbror.
Han är rent snuskigt lik min far och ja jag kan sitta och bara se på honom och tänka tillbaka på pappa, har nog fortfarande inte redigt fattat att han faktiskt är död. Min lilla Paps i går blev han så verklig och levande igen genom bror sin. De är inte bara lika till utseendet utan även i sättet. Man vet aldrig var som är skoj eller allvar när de pratar. Fy vad jag saknar Paps, han var en så underbar människa och jag, ja jag var hans lilla stumpa. Pappas lilla flicka, i hans ögon blev jag aldrig vuxen.  

Idag JOBBAR jag. Oh det uteslutande med vår hemsida som är under uppbyggnad.
Innan man har fått med allt och fått den som man vill ha den är de säkert en bra bit.Men förhoppningsvis får man med det viktigaste. Insamlingen till Rosa Bandet vi startade på jobbet går jättetrögt, folk o företag är tydligen inte så roade av att skänka en slant till välgörenhet. Men man kan ju inte tvinga någon så det är som de är, vi har gjort vad vi kan varjefall. Förhoppningsvis tar folk bara tid på sig.  
56582-196
Idag började jag dagen med e1½ timmes träning, de var så skööööööööönt. Man blir som en ny människa och går på lätta små ben ut från träningslokalen.  
 56582-154  

Tisdag med Mams!!

Idag latade vi oss på förmiddagen sedan tog vi en lång promenad med hunden och passade också på att besöka en väninna till mig som bor längs dagens promenadväg. Hon ska åka till Västindien  om några veckor den lilla lyckosten, men de är hon värd. Hon o även hennes sambo fyller jämt och ska fira där nere i värmen. Skönt. Hon åker bara några dagar innan min grabb ger sig av till Australien. Uch ja fy, nu börjar den där dagen ”hans avresedag” närma sig med stormsteg. Den dagen blir inte kul, för jag klarar liksom inte av att vinka av någon ute vid busshållsplatsen utan att gråta, så hur ska detta gå?

 

I eftermiddag har vi varit på stan. Gata upp, affär in och ja Ni vet hur det är. Jag hittade ingenting, ingen jacka som jag då tänkt mig. Mams lyckades väl däremot få ihop några tröjor.

Sen for vi till min äldste med sambo och därifrån ut till deras tomt som nu fått huset utmärkt och de börja hända saker. Spännande, i slutet av november kommer huset. De där två är hiskeligt upptagna nu de är huset de ska lämna och huset de ska bygga o jobb o ja de har verkligen fullt upp.

 

Nu är vi hemma igen och ska faktiskt avnjuta en god drink och synda med lite chips framför TV ikväll.

 Så!! Go afton
56582-149

De e mycket Mams nu!!!

56582-195
Ha en bra dag, de ska jag försöka ha!!


Nu IGEN??

TROR KNAPPAST DE ÄR SANT men idag blev jag påkörd igen, på samma ställe som förra gången. Ska jag sluta stanna för stop? Jag får nog ändra körriktning in till stan, jag vågar väl snart inte stanna vid det där stop:et länge. De stod en bil bakom mig som plötsligt fick för sig att jag körde men de gjorde jag inte för det var full trafik från båda håll, ja så hon hamnade i min bak. Tack vare att hastigheten denna gången var väldigt låg så gick de ju bra, min lille bil fick bara en repa, hennes fick en större skada men inte värre en att hon kunde köra därifrån. Pust!!

Vi var på väg till stan för att handla, luften gick liksom ur mig och jag tappade lusten. Men vi besökte endå några affären så vi jallafall fick hem mat och sånt. Det finns ju fler dagar i veckan till affärsrännande. 
 

Ja idag är jag ledigt, de känns ju lite konstigt att vara ledig så här hux flux, men ganska skönt. Igår så kom då Mams. Senare kom alla ungarna, ja förutom några som inte kunde, maten gick åt de blev inget över alls. De var väldigt hungriga. *ler*. Men det är ju så det ska vara de ska ju inte stå massa mat kvar när man ätit färdigt. Lillemans sambo hade med efterrätt, mums. Morotskaka, de måste väl endå vara nyttigt, eller?
 Jag brukar ju då och då fara till grannbyn och kolla på Beck, så gjorde jag igår också och denna gången hängde även Mams på. Ja så klockan var midnatt innan vi kom hem igen.  

Nu ska jag fixa lite ätbart medan Mams kollar en ”av alla hennes serie” hon följer på TV.
  56582-189

Söndag med höstrusk

56582-182
Det är något som knackar på mina fönsterbläck. Det är små droppar från himmelen. Ja när de börjar regnar verkar de svårt att stänga av nederbörden, nu har de regnat från och till, mest till här i 3 dagar. Höstrusk så brukar man kalla de va. Igår körde jag ju till stan och hämtade lilleman med sambo de hade ju varit ute och ätit med störstebro med sambo. Vilken väder de var. Ja jag såg knappt vad jag körde och så asfalterar de stora bitar längs vägen, svart asfalt och ösregn är inte lika med bra sikt precis, så min lille bil, minsta vattenpuss så gav han sig av på egna upptäcktsfärder. Brrr, kan jag någonsin vänja mig vid småbilar? Nåväl jag kom ju till stan varjefall och fick hem herrskapet till sitt. Trevligt hade de haft och god mat hade också fått. På väg in till stan ringde mobilen56582-183
-hallå morsan VAD sakta du kör! Jag ligger bakom dig (ett barn upplyste om detta)
-va? Är du ute och kör, avstånd vet du vad det är? Oh Ni skulle ju på fest ikväll?
-nej jag kör inte, jag sitter i taxin bakom dig.
Jaha, de var en taxi som låg och slickade mig i baken, jag höll faktiskt hastigheten men de gör ju sällan de, så vipps var de förbi och försvann.  

Idag ska jag hämta mamsen, om en liten stund faktiskt. Ska bara göra mig inordning och så bär de av mot Smålandsgränsen, där vi skulle träffas och mams skulle överlämnas till dottern sin. 
 

Trevlig Söndag!

LÖRDAG..

Lördag. Jag idag har huset fått sig en liten ansiktslyftning, lite ytlig sådan, ja jag brukar säga så när jag dammsuger och torkar av lite bara. Man behöver ju inte storstäda jämt. På eftermiddagen kom solen och vi slapp alltså regnet på vår långpromenad. Idag var hunden redigt i sitt esse när vi var ute, tyckte hon skulle skälla ut bilar som körde förbi och försöka jaga cyklister. Men si de satte matte stopp för. Jag fick gå upp till skogen och låta henne springa av sig redigt i det blöta gräset.  
Lagom till middag ringde min äldsta och frågade:
 
Hej lilla mamma vad gör du?
-jag lagar mat.
-vad blir det för gott?-vet inte om jag vågar berätta, okey köttfärssås och spagetti.
- vi ses om en stund mamma, vi är på väg!

Ja så fick jag två middagsgäster, de är tur att man alltid laga lite för mycket mat, jag gör det för att grabben ska få lite och ta med till jobbet, och så har jag då ungar som då och då ringer och kollar av om mamma möjligen lagar mat o om de kan komma. Rara är de så stora de är.
Nu kunde de inte komma i morgon, så de var ju bara de kom idag istället då.

Efter middagen fortsatte de till en annan av ungarna och hämtade honom med sambo de skulle till stan och äta och ta en öl ikväll. Så jag var snäll och lovade hämta dem i natt.
Det är kul de umgås mycket fast de är 9 år emellan dem.  Så är de bra att en av ungarna bor kvar här ute så vi kan dra nytta av varandra när vi ska iväg inåt stan och man kanske vill ta en öl eller ett glas vin. Så ikväll får ungdomarna roa sig och morsan hämtar hem dem när de vill hemåt. 

Mams har ringt och meddelat att hon vill bli hämtad halvvägs i morgon. Så då blir de snärjigt med middagen men jag får väl förbereda lite innan jag kör, så det går fort när jag kommer hem.
 Nu har varit ute och plockat lite äpple gjort en knäckäppelkaka som jag ska avnjuta nu samtidigt som jag ska kolla TV en stund. Ikväll får jag hålla till på grabbens rum för vid min TV är de fotboll och de ska inte jag se…*ler*.


56582-128


Helg med regn o rusk

Helgen är kommen och med den ett redigt ruskväder. Blåst och regn. Idag ska jag städa lite det passar bra i detta vädret. Har just städat hunden, nja urborstning av pälsen, kontroll så inga tovor bildats och så har fästininghalsbandet åkt av. Det ska bli en liten dusch med schampo framåt kvällen också.  

Mams är på antågande men jag vet inte om hon kommer idag eller i morgon. Men de var visst marknad i deras trakter idag så då antar jag att hon är där (hoppas de har bättre väder) så det blir nog först i morgon hon dyker upp. Den här gången slipper jag köra hela vägen upp till henne, hon har ordnat skjuts med några som skulle halvvägs häråt så vi ska mötas längs vägen.  Jag ska vara ledig nu några dagar och ta hand om och umgås med mams. Då ska jag också passa på att se mig om efter en ny höstjacka.

Mams är ju som jag, vi gillar båda att traska omkring i affärer. Så ska väl barnbarnen och andra vänner hälsas på också. Ja hennes barnbarn alltså, dvs mina barn. Den äldsta har ju så smått börjat bygga nu så hon vill säkert ut där och titta. Ja vi får se vad hon har för önskemål lille Mams, hon bestämmer, jag hänger med!!
 Nu ska jag varjefall städa och få ordning i huset sedan ska jag göra mig själv iordning och traska ut i regnet med jycken. Dagen kan börja…. 

Gör som jag lämna ett bidrag till Rosa Bandets Bröstcancerforskning det kan ge någon en ny morgondag.
 

56582-194


Vem tackar i sanningens namn NEJ?

Idag var ett program på radio som mina jobbarkompisar ropade att jag skulle lyssna på. Det handlade om det nya kommunalrådet i vår kommun, han får pension och nu då också lön för sitt nya uppdrag = 75 000:- i månaden. Till de där programmet ringde massa människor och tyckte det var rent förjävligt att han inte skänkte bort sin pension. Vad jag tycker folk glömmer är det är just portikerna som skapade de här förmånerna för sig själva. Ta alla de socialdemokrater som nu får massor av ”fallskärmar” ja de kallar jag det, Messing runt 14 miljoner, Boström lite mindre och den och den och den. En farligt massa pengar. De här människorna är de som sitter och bestämmer att vi vanliga dödliga ska ha arbetslöshetskassa med 80% av vår lön under högst 1 år i sänder när vi blir arbetslösa, samtidigt då som de själva är garanterade enorma summor fram till sin pension när de nu blir arbetslösa från sina politiska uppdrag. Det konstiga är att man inte hört en enda protest mot detta.

Tycker folk verkligen att det är redigt att politiker ska ha dessa garantier och vi vanliga våra små förmåner.  
 Personligen tror jag inte någon skulle säga NEJ Tack om de en dag fick chans att plocka ut sin pension och samtidigt jobba och få lön. Det funkar faktiskt för alla, även vanliga människor. Den biten tycker jag är ren Svensk avundsjuka. Det finns många vanliga människor som gått i pension men väljer att fortsätta jobba eller jobba vid sidan om och på så vis får de både pension och lön. Nu har ju inte vanlig människor detta häftiga månadslöner som våra kära politiker men jag är ganska säker på att ingen skulle tacka nej om de fick dem.  En ändring i systemet vore väl på sin plats. Även politiker skulle som vi få 80% av sin lön under ett år efter att de blivit arbetslösa. Det skrämmer mig en del att ett arbetarparti sysslar med sånt här, endå mer skrämmer det mig att folk inte ser eller protisterar mot det. Den avgående kommunalrådet här hos oss får 30 000:- i månaden fram till sin pension, han är väl runt 45 nu. Men de här reagerar inte folk mot, bara mot att folk lyfter både pension och lön samtidigt.  

Att vårt nya kommunalråd inte tackar nej till sin pension och lön för de arbete han nu ska göra det har jag full förståelse för men däremot har jag ingen förståelse för hur de nyvalda partiet kan välja en pensionär närmare 70 som kommunalråd. Fram med de yngre folket, de nya tänkandet, de friska nya. Någon gång bör man nog inse själv även om de kanske är svårt, att man bör lämna plats för de yngre. De vore kanske inte så bra om alla 70 åringar var kvar i arbetslivet för då finge vi endå större arbetslöshet en vad vi har nu.
 

För övrigt är jag glad att jag inte bor i Kina.

Rosa Bandet mm

Torsdag. Idag har jag tränat igen och dessutom textat en vibrator maskin. Häftigt var de, fast jag är lite skeptisk mot sånna där maskiner. Frågan är ju var de igentligen är som händer inne i kroppen när man använder dem. Ja att någon händer det är helt klart för jag fick träningsvärk i ansiktet, knepigt men sant. De sägs att alla muskler som man inte når in till med vanlig träning sätts i rörelse med den där maskinen och kanske är de så. Vi får se, tänkte testa den några gånger och se vad som blir resultatet.  

Idag startade jag en insamling till Rosa Bandet för bröstcancerforskning på jobbet.
Vi bidrar alltid med bidrag inför jul till cancerforskningen, så nu tyckte jag vi kunde köra en runda med detta också och utmana andra företag att hänga på. Funderar på om jag skulle starta en privat också, känner starkt för de där, med en väldigt liten slant kan man bidra till stora saker, många bäckar små!! Cancer är en otrevlig sjukdom som kan drabba oss alla. Så jag bidrar gärna med en liten slant till forskningen så att de finner bättre och bättre hjälp o vård och kanske man en dag kan bota alla som drabbas.  

Ikväll har vi varit i skogen med kompisarna. Det var redigt kyligt ute ikväll, kände att det var rätt bistert på morgonen också när jag gav mig iväg. Men under dagen sken solen och de var jättevamt. Lite svårt att klä sig tillfredställande för hela dagen nu. Kollade ”Bonde söker fru” igår. Jag föll för Mikael jag, han verkar vara en kille i min stil. Vi har haft lite diskussioner runt detta program idag och de verkar som de flesta föll för just honom. Det var hans sätt, hans beteende ja han hade något speciellt tycker jag. Ska bli kul att se fortsättningen på detta och hur de går för killarna. Jag skulle inte vilja vara varken i deras eller damernas kläder, här är nog lätt att felbedöma och välja helt fel. Men de kan också blir redig lyckoträffar. Spännande, de var onekligen ett annorlunda program, nu gäller de bara att komma ihåg att slå på TV:en när det är på onsdagar.  

God Afton.

En onsdag....

Oj vad jag har varit trött idag, de är nog efter träning o massage. I morgon ska jag på det igen, ja träningen alltså. Två gånger i veckan var de tänkt. Idag tog jag tjuren vid hornen igen och ställde mig på El-giganten snällt och väntade och väntade o jag till slut kom faktiskt en expedit och jag fick inhandla en digitalkamera. Så nu ska det fotograferas igen på jobbet, ja de var till jobbet jag köpte den för den vi hade var gammal o sliten. Den första som hamnade på den var naturligtvis jag. Faan vad man ser ut, jag avskyr fotografi, varjefall på mig själv. Jag tycker alla blir så bra på foto men jag, ja de blir bara hemskt.  

Kanelbulle, ja de fick vi naturligtvis till eftermiddagskaffet. Fattas bara, de vet var de gör när de hittar på speciella dagar…..de gynnar de som säljer. Nja får de inte sälja färdiga bullar så får de sälja mjöl o kanel och resten av ingredienserna. Jag tror de gått åt många goa kanelbullar runt om i landet idag. 
 

När jag kom hem ikväll gick jag till skogs med grannen o hundarna. Hon jobbar så mycket så det var länge sedan vi traskade ihop nu. Hon är sån där koskötare, eller de heter ju avbytare. De verkar vara i tjänst jämt. Vi fick gå i regn ikväll, men de är ju inget som stoppar en när man har hund om man nu inte lär dem gå på toaletten, men de har jag inte lärt min. De finns inget dåligt väder bara dåliga kläder burkar man ju säga. Men faktum var att jag kostade inte bara på mig att leta upp regnjackan så ja, jag hade dåliga kläder men de gjorde ingen de skulle endå in i tvättmaskin när vi kom hem.
 
Jag har ätit en läcker middag ikväll, sånna här supergoda  
56582-193
Jag fick ett brev idag från Alecta där fanns också möjlighet att vara med och tävla om en resa till någon av Europas huvudstäder, tänkte jag skulle vara med varjefall. Man vet aldrig jag har ju lik stor chans att vinna som alla andra. Nu ska jag skifta tvätt i maskin sen ska jag sätta mig vid TV:en faktiskt och titta på Bonde söker fru. Låter ju häftigt. De finns många sätt att finna partner på nu för tiden. Alla är nog bra, utom de dåliga!!! 
56582-152
 

Idag så....

56582-191
56582-192

Träning-Massage-Lampor VILKEN DAG!!

Vilken dag. Började min träning på morgonen, de var skönt. Kände mig som en ny människa efteråt. Gick lite tidigare från jobbet för jag skulle runt El-giganten och köpa en digitalkamera, den vi har på jobbet har gett sig. Vilken affär. Massor av folk, två expediter och inga kölappar. Njätt, de blev ingen kamera för jag hade en tid att passa så efter tre kvart fick jag ge upp.
VARFÖR HAR DE INTE KÖLAPPAR I AFFÄRERNA?
Men behöver ju en hel dag på sig om man ska armbåga sig fram på ett sånt ställe där alla ska se och känna och fixa och få information om apparaterna de köper. Ska göra ett nytt försök i morgon och då ska jag faktiskt fråga dem varför de inte har kölappssystem. Kan tänka mig vilken röra det är där exempelvis inför julhelgen.  

Ja efter den där Gigant upplevelsen var jag på massage, det var det jag hade tid att passa till. Ohhhhhhhhhhhhhhh…så skönt. Sånt behöver verkligen kroppen ibland.
När jag kom hem stod en ”händig karl” och väntade på mig utanför. Jag har fått hjälp att sätta upp lite lampor och gardinstänger. Har sånna där hårda väggar och tak som ”ja de ligger utanför mitt, göra själv område” Då är det bra med händiga karlar som kan ställa upp och hjälpa till. Nu är allt på plats och de lyser så fint.  

Nu ska jag ”bara vara” resten av kvällen, njuta och ha de skönt.
 
56582-179
     

Tjo ho jag oväder o sånt.

56582-190
Idag har jag varit arg..brrrrrrrrrrr. Eller kanske lätt irriterad, man blir de ibland när man är i tjänst ”så att säga”. Att åstadkomma görs inte alltid vad jag vill!! Ja det är tur att man är begåvad med att ”bita ihop och hålla käften” ((nästan)) ja chefen fick faktiskt en skrapa av dagens bi = jag!!!  

Efter jobbet var jag och kompisen med hundarna vid sjön. De lekte och badade och vi, ja vi duschade.  Nä de finns ingen dusch vid sjön men idag var den där jätteduschen på, de satte på den precis lagom tills vi slagit upp vårt medhavda kaffe. Ja den där som sträcker sig över hela himlen.

Nu blixtrar det och åskar runt om här, så snart får jag nog dra ur datorn och gömma mig i garderoben. Gillar inte åska och de gör inte hunden heller. Det åskade tidigt i dag på morgonen här vid 3 tiden, då kom hunden upp till mig och kröp ner under täcket, det händer bara om de åskar, de ska jag lova. Ja förstås när hon ska väcka mig också, men då far hon bara omkring som en virvelvind i sängen tills hon fått mig på fötter. Undrar just om man kan få ur djuren den där rädslan för åska? Tips!! 

 I morgon bitti ska jag börja träna. Får en personlig tränare (ja får och får) det ska bli spännande. Därefter ska jag jobba och direkt efter jobbet ska jag på massage, de ser jag fram mot. Har lite ont i vänstra sidan av min ”gamla kropp” efter olyckan. Inte kul alls, men jag hoppas de hjälper med lite massage. De kommer från nacken och ner i axlar och arm. Jag lider verkligen med människor som har ständig värk, de måste vara ett helvete att alltid ha ont och må dåligt. Jag har en dröm ”en dag ska jag uppfinna något som tar bort all värk och ingen ska längre behöva ha ont och lida”. Jag tycker att alla människor ska få må bra och ha de bra i livet, men ju äldre jag blir ju mer inser jag att världen aldrig kommer att bli så vacker.

Men drömmar kan ju ingen ta ifrån en

. 56582-189         


Kors vilket .......väder o så ny månad me!!

56582-181
Oj i går hamnade jag i ett av de värsta åskväder jag varit med om som jag kan minnas. Var i Småland mitt i smeten. Min stackas hund var så rädd så jag trodde hjärtat hennes skulle stanna ett tag. Pust. Hörde att de till och med varnat för vädret i rikstv på kvällen. Ja jag har varit i Småland och träffat goda vänner. Vi började med några timmars shopping i Växjö city, åt en god potatis hos Bröderna Blom Plåt ett underbart litet bakat potatis ställe som Ni absolut ska besöka om ni är i de trakterna. Få kan fixa sånt som de!! ((paus för reklam)) 

Jag så drog vi då från affär till affär köpte lite här och lite där. Köpte faktiskt ett par nya skor, ja hunden käkade ju sönder mina nya härom natten. Så köpte jag nya träningsskor för på tisdag är de dags igen, nu ska kärringen träna kropp o skäl. Brukar ju syssla med sånt där i höst och vintertid. Efter träningen ska jag på helkroppsmassage…hummmm så gott!!
Jag så igår då hade vi myspys på kvällen, åt lite, drack lite, en hel öl slank ner i min kropp. Passar mig för att drick när jag ska köra dagen efter och de skulle jag ju, körde ju hem idag. Ja kort sagt de var en skön, kul o mysig lördag i Småland.  

Idag när jag kom hem vallade jag dammsugaren lite och plockade upp mina varor. Samlar till mitt nya rum, saker alltså. Ja TV-rummet som ska till i slutet på månaden. Sen for jag till kompisen och gick med hundarna i skogen. Min lilla älskling fann naturligtvis en redig dyngpöl hon badade glatt i, så en dusch i källaren blev de vid hemkomst. Nu var de bråttom bråttom helt klart, skulle ju ha middagsgäster, de e söndag ju. Nåväl jag hann, nätt och jämt. Åt så mycket så jag tyckte ett tag att maten var på väg ut genom öronen. De var nog gott!!
 Nu åkte garderoben i hallen ner i källaren, man får passa på när man har bärare hemma. Så tomt de blev. Men jag vänjer mig nog, där ska upp en snygg spegel snart.  

Jag har kommit i övergångsåldern, var de någon som sa, hur de nu vågade de när jag hörde. Jo jag blir het som en kamin, ja så där utan anledning för att ganska snart frysa. Inga andra symtomer, är detta övergångsåldern tros?? Ja vad vet jag, får nog fråga någon som passerar de där och få diagnos. *ler*.
 Nu är jag bortbjuden på äppelkaka, fast jag vet inte redig om den får plats något i magen, men jag gör ett försök varjefall. Ofint att säga nej när de bjuds så gott. 

Tusan gubbar!! Min dator vägrar att öppna hotmail, får bara små söta felmeddelande..brrrrrrrrrrrrrrrrrr
 

Go afton!!