På återseende.

56582-226

Bloggpaus hos Reseledaren!!!

56582-173

Skriv gärna en rad i
GÄSTBOKEN när Du endå är här.

En stunds punkt!

56582-225
Just nu känner jag -att jag kommer att sätta punkt för reseledaren för en tid framöver
-tänkte lägga mitt krut & energi på ”Livet på gården” 
Så till Er nära o kära bloggisar välkommen dit. 
 
Avslutar med detta godingar – JAG BARA ÄLSKAR DEM!!!

ÄR DET BÄTTRE ATT VARA SINGEL ELLER VARA GIFT? 

      Det är bättre för tjejer  att vara singel än vad det är för killar. Killar behöver någon som plockar  upp efter dem. /Anna, 9  år

 

    Jag får  huvudvärk då jag tänker på sånt. Jag är bara ett barn. Jag behöver inte sånt krångel.
Adam, 7 år


 HUR BESTÄMMER MAN SIG FÖR VEM MAN SKA GIFTA  SIG MED? 

     Du måste hitta  någon som tycker om samma saker. Om du till exempel tycker om sport, ska hon  tycka om att du tycker om sport, och ge dig chips under tiden. /Emil, 10  år

  

      Ingen bestämmer sig  förrän de växt upp. Gud har bestämt det långt innan, och tid nog inser du vem  du får dras med i resten av livet. /Helena, 10 år


 NÄR ÄR DEN  RÄTTA ÅLDERN ATT GIFTA SIG? 

      Ingen  ålder är bra att gifta sig vid. Du måste vara en idiot för att gifta dig. /Fredrik, 6  år

 

     När du är 84, för  när du är så gammal jobbar du inte mer, och man kan ligga i sovrummet och  älska varandra hela dagen. /Carola, 8  år

 

      När jag är färdig  med förskolan ska jag hitta en fru. /Martin, 5 år


 
HUR KAN EN  FRÄMLING SE OM TVÅ PERSONER ÄR GIFTA MED VARANDRA? 

     Gifta ser  ofta lyckliga ut när de pratar med andra människor. /Elin, 8  år

 

     Du måste kanske  gissa, men en bra ledtråd är om de skriker åt samma barn. /Sebastian, 8  år

 V
AD HAR DIN MAMMA OCH PAPPA  GEMENSAMT?
 

    Ingen av dem vill ha fler  barn.  /Kicki, 8 år

 
HUR SKULLE VÄRLDEN VARA ANNORLUNDA OM MAN INTE GIFTE  SIG? 

    Det skulle  finnas en väldig massa barn att förklara, eller hur? /Andreas, 9  år

 

UTMANAD - DU MED??

Jag har blivit utmanad av ELLA (för en tid sedan, de e tiden, ja den har inte räckt till men nu så…………….) 

Min lista över fem saker  jag hoppas/drömmer ska hända under året. 

Världen:

Jag vill att världen ska bestå. Att alla som bebor den ska få mat och vatten varje dag, tak över huvudet och få känna kärlek o glädje. Att vi alla tänker lite på miljön o naturen,  att folk slutar slänga skit omkring sig i naturen vore inte för mycket begärt. Jag tycker vi ska vårda vår natur som vi vårda våra hem, ja de e väl få som slänger skit omkring sig på golvet hemma. Vi borde alla måna om den världen vi har så att den består även till dem som kommer efter oss. 
 

Min familj

Jag önskar mina barn allt gott. De finns inte ord eller ens utrymme för den kärlek o glädje jag känner över att få ha fött dem en gång, att få ge dem all kärlek jag har att ge.
Att följa dem på livet stig. Man kan aldrig slösa nog med kärlek över dem och jag hoppas att få följa dem tills jag blir redigt gammal. Jag hoppas att under året få små barnbarn. Så hoppas jag att alltid stå i bra relation till mina syskon o min mamma. Det är ett stort plus att de finns i min tillvaro. Vad vore mitt liv i all sin glans om intemina barn, mamma och mina syskon fanns?  

Skrivandet

Det finns knappast en enda dag i mitt liv när jag inte skriver. Att skriva är en del i mitt liv. Jag skriver i tjänsten, jag skriver privat, jag skriver blogg. Ja en del säger att jag förmodligen föddes med en panna i handen. Så att kunna skriva hoppa jag att få fortsätta med även detta år. 
 

Min hobby

Min största hobby är min hund. Min lilltjej. Hon betyder otroligt mycket och tar mycket tid. Så älskar jag att hålla på med heminredning, läckra kläder och smink. Ja jag har faktiskt skaffat mig en redig ”vid sidan av jobbet hobby försäljnings grej” Smink.
Trädgården – de e en hobby som jag får ägna mig mycket åt nu fram över, för den är stor – för stor kanske. Jag hoppas också kunna lära mig rida i år. Så hoppas jag kunna aktivera mig mer i civilförsvarsförbundet där jag är medlem.  

Min hälsa

Hälsan den tänker man på mer och mer ju äldre man blir. För ju bättre hälsa man har ju äldre lär man bli. Och äldre vill man ju bli. Det viktigaste för hälsan är nog frisk luft, lite gå i benen varje dag, skratt, glädje, kärlek, vettig mat och att vara positiv
. Så ska man väl undvika gifter o de jobbar jag stenhårt på.  

Så skulle man utmana någon annan…ja oj jo jag utmanar alla som läser o besöker min blogg. Så ALLA Ni som läser här – känn Er utmanade!!!!

2007 har startat.

Jaha, så var det ett nytt år igen och man ska lära sig skriva 07 på allt som ska ha datum och de e inte lite i mitt yrke. Undrar just hur många gånger man tanklöst trycker dit en 6 istället för en 7:a. De återstår att se!! Ikväll är jag milt sagt ”skittrött” ögonen hänger som bollar i gummiband och kroppen skriker ”lägg mig ner, lägg mig ner”. Det har varit sena nätter den senast veckan och natten som gick satt vi uppe här och spelade kort till klockan var över midnatt sen tar de ju en stund innan man kommer till ro och somnar.

Men klockan den ringde endå vid halv 6 på morgonen, så av förklarliga skäl har de varit en aning segt på jobbet idag och kvällen lär väl bli minst lika seg den.
 Var en sväng på köpcentret  idag och inhandlade fäste till garderobshyllor. Så ikväll tänkte jag att jag skulle försöka få upp alla de där hyllorna och backarna som behövs inne i garderoberna här. Har massor av hyllor o backar jag fick av äldsta sonen när de slängde ut några garderober. De skrattade åt mig då, alla barnen o sa –vad ska du ha all skit till mamma. Men si nu fick jag nytta av dem för i garderoberna här finns knappast inga hyllor alls. Ja så hade jag nu inte sparat ”skitet” som de sa hade jag åkt på att köpa nya. Ibland är det bra att ta vara på vad andra bara slänger på soptippen.  

Strax innan jul bestämde jag mig för att börja sälja Oriflame igen. Ja jag sysslade med det lite under många år när jag var lite yngre. Det är kul att ha lite bisysslor så man inte blir rastlöst..haha. Nåja jag använder en hel del själv så då blir ju de lite billigare varjefall.  

Jag letar om en gul hane till hunden min, det är snart dags att para henne. Men de jag lyckats finna hittills har trots att de finns långt ifrån varit från samma uppfödare som hon själv o de går ju inte. Så det är bara att söka vidare. Den hanen jag tänkt från början är vit därför har jag tänkt om lite, vill gärna ha en gul hane som henne själv. Om jag nu lyckas få tag i någon. Vita golden finns det väldigt gott om tydligen men de gula är lite mer sällsynta tydligen. Någon som har nån Ni känner, hojta till!!!
 Nu ska jag ta afton o vila min trötta kropp en stund.  

Go afton o go fortsättning på nya året.