NjA...

56582-179

Illa jag mår illa....la la la. Ja idag mår inte tanten bra. Någon som blåst baciller på mig tros.


Är i jobbarstaden jag. Igår kväll hälsade jag på svärdottern på lasarettet. Köpte lite godis o tidningar och snackade bort några timmar. Hon låg o drömde om svärmors köttfärssås, faan att jag inte tänkte på att tillreda en bytta o ta med till henne. Vet inte varför men hon ÄLSKAR min köttfärssås. Mager var hon innan o inte är de bättre nu när hon gått ner 6 kg. Men igår såg hon redigt pigg ut och hade fått behålla lite mat också. De e varannan dag ungefär sa hon. Stackaren hoppas nu inte detta varar hela graviditeten.


Därefter for jag till mina gamla hemtrakter "byn jag lämnade" kändes lite konstigt att styra färden där åt, men jag har ju mina vänner kvar o det var en av dem jag hälsade på. De blev nog för mycket kaffe igår, kanske därför jag mår illa idag. De som vi bygger hus så naturligtvis blev det en lite husvisning, lite dragit var de allt...precis som hos oss. Inga fönster, inga dörrar inga väggar, ja så vad kan de bli?


Kom sent till mitt gästrum, men lite te och mackor hann vi få i oss innan jag mör o trött kröp ner mellan lakanen. Tänk nu har jag hållit på så här ganska länge, sova i gästrum alltså, endå blir jag alltid lika förundrad när jag vaknar på morgonen och undrar var jag är!!


Nu ska jag ta tag i dagen o drömma om kvällen när jag får köra hemåt igen.


Kramiz
56582-128


Ä n t l i g e n F R E D A G ....

image227
Uch vad det är jobbigt att längta o vänta.

Min älskling har varit bortrest på kurs hela veckan, första gången vi varit ifrån varandra så här l ä n g e...nåväl jag har själv varit iväg på jobb i två dagar, men nu är det äntligen FREDAG, och vi ska ses igen!!

Börjar räkna timmarna tills jag hör hans bil rulla in på uppfarten. Våra fyrbenta brukar höra honom långt innan jag hör, inte för att jag hör dåligt men DE hör ju på kilometers avstånd.


Skönt att äntligen få ses igen, att bara träffa sin käraste via telefon är inget vidare, men de skadar väl inte att få L Ä N G T A ibland.


Fick telefon från sonen idag, min lilla svärdotter är dålig och ligger på sjukhuset. Stackas lilla hon, de ska glädjas åt att bli föräldrar och så blir hon så dålig så hon hamnar där. Hoppas hon repar sig och blir som jag var alla gånger jag var gravid "hyperaktiv" har nog aldrig mått så bra varken före eller efter som jag gjorde då.  


Idag har jag lagt energi på att "försöka" få ihop ett bra affärsbrev, men min hjärna är inte så aktiv idag, så jag får inte ihop det till belåtenhet, får väl fila lite på det under helgen för jag ska inte skicka det fören nästa vecka när jag träffar chefen igen.


Får börja förbereda för en läcker middag tills min älskling kommer. Lite kladdkaka (som är hans passion) får jag nog fixa till efterrätt.


Trevlig helg!!!


Kramiz fröken A


Oj oj oj..vad tiden går.

Men nu är jag här igen. Mina fingrar klar helt enkelt inte av att låta bli att kladda i blogg.
Livet har gått in i en ny fas. En underbar fas - jag är nu mera sambo med världens underbaraste karl.
Aldrig trodde jag väl att jag skulle träffa en karl som vände ut o in på hela mig och gav mig små rosa moln att trippa omkring på, men så är det - han kom inte ridande på en vit häst. Men körande i en röd SAAB o de e ju inte illa det.

Så.........................ska jag bli farmor!!!! Upps...de låter lite gammalt, men oj så kul det ska bli.

Japp nu är jag här igen..........på kladdhumör.

Chillevipp!!!