En helg har gått, en ny vecka kommer..

56582-141

Jag funderar på om jag borde vara på vägarna alls. I går var jag med om ett nytt olyckstillbud. Den här gången som gångtrafikant vid sidan av vägen med hunden när två bilar höll på att smälla precis bredvid mig. Hade de inte hunnit bromsa för varandra (en körde rakt ut för Stop) så hade de säkerligen klämt  oss där vi gick. Jag borde kanske tänka om och köpa en helikopter i stället för en ny bil. Nåväl de har löst sig med bil för ett tag, en av ungarna har två i ett övergångsskede vid bilbyte så jag lånar den ena varjefall några veckor.

Igår var vi på födelsedagsfest en 20-åring skulle firas. Trevlig o god mat. Idag har jag tillbringat hela förmiddagen i skogen med kompis och hundar för att avslutningsvis fika ute i vad man kan säga ”högsommarsol” undrar om jag någonsin varit med om en sån varm septemberdag som idag, ja inte var jag minns. I eftermiddag har ungarna varit hemma och ätit och pratat bort några timmar. De blir ofta vetillations diskussioner när vi samlas allihop. Riktigt trevliga små stunder.  För övrigt ligger inte mitt humör på topp för tillfället. Men jag hoppas kunna lösa även de nya problem som dykt upp i tillvaron, jag är ganska van att gå genom eld och vatten då och då i livet.
Men vems tillvaro är igentligen PROBLEMFRI???   I morgon är en ny dag!! 

Kommentarer
Postat av: Annika

Ja helikopter kanske vore bra...vilken tur att det inte hände något allvarligt...Man får sig en tankeställare när det är "nära ögat"...

Hoppas att vad det än är som tynger dig lättar snart...Ja idag är en ny dag...och jag önskar dig en bra sådan...
Skickar över några kramar...tänker på dig..
Kram kram kram kram

Postat av: Paula

En riddarrustning i plåt och skrot kanske vore nåt?
Men visst är det konstigt, oftast innehåller livet perioder då allt går sin lugna lunk och så är det plötsligt som att öppna en ketchup-flaska, det bara exploderar! Allt på en gång, grej efter grej o man undrar var det ska sluta...
Nedstämd är ju alla människor ibland, har man inga dalar så har man inga toppar heller!
Hoppas tillvaron känns lättare idag, hos oss är det precis det motsatta just nu. Efter att gubben jobbat intensivt hela sommaren börjar det lugna ner sig, istället får vi förstås oroa oss för ekonomin, men vi har just nu något av en "honeymoon"....och efter 13 år tillsammans känns det härligt att kunna känna så! Lycklig o tacksam för allt jag har är jag, krämporna är lätta att stå ut med i såna här perioder!
Ha en skön måndag/Kram

2006-09-11 @ 11:03:14
URL: http://paulaz.se
Postat av: Monica alias Mrs Michelin

Hej Anki,
du har antingen stor tur eller änglavakt, det är väl något att vara glad över! Jag är inte religiös av mig egentligen, men det finns en jättefin bön som passar att tänka på när man tycker att man fått problem i tillvaron:

Sinnesrobönen
Gud, ge mig sinnesro
att acceptera det jag inte kan förändra,
mod att förändra det jag kan
och förstånd att inse skillnaden.

2006-09-11 @ 22:49:36
URL: http://fetast.webblogg.se
Postat av: Doris

Hej Anki!
Jösses, vilken tur du hade!! Skönt också att du fått lånat bil, jag har också en lånebil nu, yngre sonens ;0) . Han har ju flyttat till stan och tänkte sälja bilen men jag bad honom att vänta lite med det medanns han ser hur han trivs ;0) och under tiden får jag låna den mot att betala försäkring o.d., vem vet, KANSKE jag köper den så :D !
Visst har vi alla våra " ups and downs" i livet, tyckte verkligen att "sinnesrobönen" som Monica skrev här hos dig är jättebra, den skulle man nog tänka på lite oftare ;0) !
Sköt om dig!
Kramar, Doris


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback