Varför får man skitiga fötter....osv .....!!!???

VARFÖR
Är jag alltid så trött på fredagar och varför blir alltid fötterna smutsiga i sandaler.
Men visst är de härligt nu när man har gömt undan jackorna, slängt strumporna och fått fötterna i sommarskorna. ”nja de tar ju ett tag att vänja fötterna” vid annorlunda skor.
56582-97

Trött är man väl på fredagen för att man jobbat en hel vecka o så när man kommer hem och slår ner rumpan, ja då blir man helt utmattad. Eller är de fel på mig kanske.
De kan de ju också vara, utan att någon har talat om det för mig.
Men jag är inte den som är den, för jag sitter inte kvar där på rumpan och gäspar, man kan ju inte krypa till korgs vid 5 på eftermiddagen. Nej jag tog fram dammsugaren och motionerade den ett varv runt bottenvåningen. Plockade undan lite sedan började hunden skruva på sig och titta mot dörren. Då kopplades hon och vi for till Gitte och tog en promenad i skogen. Ja jag vet, de där promenaderna de är som ett gift, man klarar sig inte utan dem, de tillhör dagen helt enkelt.

Väl hemma igen ringde Bettan, vi ska ju till stan i morgon. Under tiden jag pratade med henne åt jag kvällsmat, nej hon märkte inte det.  Lite fika, lite shopping o lite bo inspiration ska de bli på stan i morgon. De är utställning o föreläsningar om just ”vårt boende” Eftersom min lilla rutte (bilen) fortfarande står tämligen still på verkstaden så lovade hon komma runt och hämta upp mig. I gengäld bjuder jag henne på fikan, ja vi bor inte precis intill varandra hon bor snarare åt helt andra hållet.

Min stackas dog har börjat få fästingar, mina jobbarkompisar får plocka bort dem på henne för jag kan inte…bläää. I morgon måste jag skaffa ett fästinghalsband till henne. Små äckliga kräk, själv har jag peppar peppar aldrig haft några på mig, men hunden ränner ju i gräset jämt, dessutom har hon ju lång härlig päls att klättra i.
Urk…..
56582-99

Nu ska jag tvätta min skitiga fötter, nja inte bara dom utan hela kroppen, en varm dusch ska bli skönt. Fast de e lite jobbigt med de där stygnen på halsen, inplastning o sånt, men de går. Allt går, man ska inte gnälla över små bagateller.