Sicket väder, el o städ o sånt trist....


Sicket väder de blev idag då!! De e ju en sak att de regnar lite, de kan ju behövas, de har jag hört av bönderna. Men att de blir så kallt. De ska ju vara varmt vårregn.
De blir lite skumt med när regnmolnen hänger i luften. Men vi har ju lampor vi kan tända, elbolagen ska ju också överleva så vi måste förbruka.
Jag tillfredställer dem extra mycket idag för jag har stoppat tvätt i maskin. Förbrukning av el, de e kul. Ja har man inget att göra kan man ju springa runt och tända o släcka lamporna.
56582-101

Men vi människor är ju aldrig sysslolösa, tvärt om, vi försöker göra flera saker samtidigt för att hinna med så mycket som möjligt. Innerst inne tror jag att världen blev fel från början, jag menar jag tror att de gjorde dygnet fel, eller snarar för kort.

Just nu tycker jag hela mitt hem förfaller. På senare tid har jag inte varit hemma förrän tidigast 20 på kvällen, ja jag bruka in o vända efter jobbet. Men så är de ju ingenting som säger att JAG måste gå inne om kvällarna och städa. Eftersom inte jag är hemma så är ju inga gäster här heller och ser dammet. De e ju bra.
En gång i veckan att motionera dammsugare, moppar o sånt, de får räcka.

Men nu har jag upptäckt att ”jag har ingenting att ha på mig i morgon” därför att ingen har stukigt mina kläder”. De innebär säkert att jag kommer att TVINGAS att göra detta själv. Sanningen o säga: Jag avskyr att stryka, de e bara så tråkigt.
Därför samlar jag mina kläder i små söta högar när jag tvättat o så styrker jag de jag måste ha just då.
Nä, jag måste verkligen skärpa mig. De snackas om barn o ungdomar som stökar omkring o lägger kläder här o där, men i själva verket tror jag de är vi vuxna som är värst. ((ha ha, där fick jag 10 poäng av alla ungdomar)).
Eller är de kanske så att man jagar sina ungar genom uppväxten med blåslampa för att de ska lära sig hålla ordning omkring sig, sedan när de blivit redigt duktiga och växt upp, då tappar man stinget själv. Ja eller så inser man helt enkelt att man behöver inte ha ”hemmet som en utställningslokal”.  De sägs att man mognar med åldern, blir klokare, tänk de tror jag också, varjefall VILL jag tro det!!

Om man skulle ta och kolla in hur de går för Carola ikväll, går hon till final tros???

God Afton Internet Världen!!

A56582-63









Kommentarer
Postat av: Amaltea

Ha ha ha, om ditt resonemang stämmer då betyder det ju att tonnåringarna har helt klart för sig... dom städar när dom har lust eller när det ska komma någon på besök....och vidare med resonemanget...har allt kämpande med dom då varit meningslöst ...och det är vi som inte fattat förän vi blev äldre *fniss*


tack för hälsning, jag är på bättringsväg...igen...hm


(((Kram)))

Postat av: Dan från Lidköping

Hej vännen!

Vill bara önska dig en trevlig helg.

Var rädd om dig/er.

// Dan

2006-05-19 @ 07:43:55
URL: http://spaces.msn.com/dannes1053-sweden
Postat av: Anette lillatanta

Halloy tack för besök och uppmuntran.Håller med dej om strykningen ett tråkigt göra.Jag hade en sådan tur att mamma kom i går och tog all strykning.Tur med snälla mammor i bland.
Hopas benet är bättre i dag
kraaaaaaaam

2006-05-19 @ 07:48:23
URL: http://spaces.msn.com/lillatanta/
Postat av: Badaren

Dammsuga... he he, dé har jag slutat med.
Gör som jag... "öppna korsdrag", sen är det bara att sitta och se på när vinden "städar".

Ja, eller nått.

2006-05-19 @ 09:47:49
URL: http://spaces.msn.com/badaren/
Postat av: Anna-karin

blinka lilla stjärna där..hur jag undrar var du är?...där är du gumman..fördelen med att bli få vuxna barn är att vi kan bli barnsliga igen *L*...puss på kinden...kraaaam...

2006-05-19 @ 22:22:13
URL: http://spaces.msn.com/members/anna-k67
Postat av: Badaren

Jo dé va så sant, dé där med strykning du vet... "sånt skit hålls dom bara med på film"... Här stryks inget, här köps dé nytt istället.

Ja... Eller...

2006-05-19 @ 23:08:52
URL: http://spaces.msn.com/badaren/
Postat av: Carina

Gud vad skönt att höra att jag inte är ensam med lite smuts i hörnen

2006-05-20 @ 12:36:30
Postat av: Disa

Hallå där....vaddå stryka?!?!?!:/
Det gör aldrig jag,,,jag slår kläderna ordentligt,,(tills dom svimmar av)..Innan jag hänger upp dom då är dom släta och fina när dom torkat,,och förresten,,dom blir liks skrynkliga när man tar på dom,,så det är bortkastat jobb...:D

Dutti har du väl varit idag ,,,har ja me ;)
Ha det skönt ikväll i tv-soffan.
kram//Disa

2006-05-20 @ 17:13:43
URL: http://spaces.msn.com/disaed

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback