En ointressant gårdag, ja för de som inte var med...

Igår, jo funderade på VAR GJORDE jag då? Jag har jättebra minne, men de e kort. Om de inte är viktigare en att sondera gårdagen vill säga.
Jo när jag kom hem från jobbet ringde Gitte och vi bestämde att hon skulle komma till mig, så gjorde hon också, hon o hunden. Undertiden jag väntade på henne gick jag ut med soporna, kopplade hunden och ja sen bara väntade vi då. När de anlände traskade vi iväg upp till sjön via skogen, en extra liten omväg så vi alla fyra fick lite extra motion. Ja sen badade vi, igentligen var de bara hundarna som skulle bada, men vi andra badade på land, eller vi blev ungefär lika blöta som hundarna fast vi stod på land. Ja de var hundarna som blötte ner oss. 

Sen gick vi hem och fikade i min trädgård och pratade om kommande fester o sånt o lövmarknaden, ja allt som är på G här nu närmaste dagarna. När hon körde hem gjorde jag inte mycket, inget jag särskilt minns. De vanliga då, så att säga. Minns att jag la mig ganska tidigt, redan vi 10 så där.

------------------------------------

Idag jobbar jag till klockan 15.00 sedan ber de av hem för en snabb visit och överlämnade av djuret till ”barnvakterna” *ler*, klockan fyra avgår färden till grannlandskapet och den stora staden kallad Smålands knutpunkt. Incheckning på hotellet, iordningställande av kropp o humör och sedan iväg på festligheter…ja sen får man väl se hur de blir, inte lätt att veta så här i förväg. Men jag hoppas de blir kul, gott och glatt.

Tillönskar alla i bloggvärlden en underbar fortsatt tisdag!!

Själv sticker jag på FEST då.

A




Kommentarer
Postat av: Disa

Gotta dig du ,,,tänk inte på mig :(
;) Hoppas du njuter i fulla drag och att du får skitasköj:)
Kram//Disa

Postat av: Anna-karin

åhhh....får jag följa med !!!*hoppar jämfota*...jag vill jag vill jag vill!!!....nähäää..får väl sitta här då..för min kropp verkar bryta ihop för minsta lilla ansträngning..men väntar mig uppdatering om partyt..kram..

2006-06-20 @ 15:58:54
Postat av: Badaren

Klart du får kul... Men du Anki!
Gör nu inget som jag inte skulle ha gjort...
Mao. så har du fria händer... He he he...
Ja, eller nått.

2006-06-20 @ 16:22:10
URL: http://spaces.msn.com/badaren/
Postat av: Annika

Å så härligt...vad ni verkar ha kul där neråt landet...tycker det är partaj för jämnan...själv är man en sån där tråkig 08...;-) Fast de är klart...jag har ju fest varje dag jag...brukar ta mig ett litet hoppsasteg då och då...funkar alltid...fast det är bra mycket roligare att hoppa runt med andra...
Och du får skriva så långa kommentarer du vill...inga skärp behövs hos mig inte...se bara på mina hoppiga kommentarer...;-) Jag bara svamlar och svamlar och svamlar...just idag tror jag det är vädret eller nått...jo så måste det vara...eller så är jag född så här hoppig och svamlig...ja du ser det tar aldrig slut heller...bara fortsätter och fortsätter i det oändliga...
Nej du sätter jag punkt för mig själv . Så...
Ha en toppenkväll nu...
Kram

2006-06-20 @ 18:15:31
URL: http://spaces.msn.com/annika1977/
Postat av: Paula

Hej du festprisse! Hoppas du har dökul nu då! Det är man ju värd...jag väntar till midsommar, då ska jag festa loss med gubbens ex som kommer hit! Jodå vi är nuförtiden vänner, inga problem där inte! Så var det dock inte dom första fem åren.... Här regnar det, o det behövs! Inväntar festrapporten! Kram

2006-06-20 @ 19:54:03
URL: http://www.paulaz.se
Postat av: Dan från Lidköping

Hej min reseledare!

Önskar dig redan idag, trots att det bara är onsdag förmiddag en trevlig midsommar.
Var rädd om dig och de dina.

Turisten Danne

2006-06-21 @ 10:49:49
URL: http://spaces.msn.com/dannes1053-sweden
Postat av: Hasse

Hoppas verkligen att du får kul för det skall man ha när det är midsommar.
Till nästa år skall jag ha dubbelt kul

Kram
Hasse

Har du ingen gästbok?????

2006-06-21 @ 11:21:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback