Så var de igång igen.....ARBETET

Ja så var man igång igen då, ja oh jobba alltså. Lite trögt gick de allt och varmt var de. Blev erbjuden att följa med och dyka i går kväll, de lät lockande men jag tror jag ska satsa på att få leva vidare. Jag hade helt klart dränkt mig med de där tunga tuberna o sånt som skulle till. Men de e säkert underbart att glida fram längs havsbotten och titta på allt liv där. Kanske funderar jag vidare på att ta ett sånt där certifikat. Jag passar väl under vattenytan eftersom jag är fisk. De har ju funnit ett jätte gammalt vrak här utanför stan nu, de tror de är från 1400-talet nån gång, de vore ju spännande att få glida ner där och se.  

Vi har fått blåst, de viner friska vindar men de är fortfarande väldigt varmt. Tror nog hunden uppskattade promenaderna idag lite bättre i blåsten. De är varmt för de stackas djuren nu. I förrgår när vi var ute höll hon på att skrämma ihjäl mig fröken. Plötsligt föll hon bara ihop och sprattlade till. Hjärtat stannade nästan på mig. Men så reste hon sig och har sedan dess varit helt normal. För säkerhets skulle kollade jag tempen på henne. Kanske fick hon syrebrist i värmen, ja de e vad specialisterna tror. Hon dricker massor och får säkert i sig all vätska som hon behöver, så jag hoppas de var tillfälligt. 
 

Annas gick väl måndagen i den lugna lunken. Jag TVINGADE mig själv att stryka mina kläder när jag kom hem. Ja jag får verkligen ta i med hårdhandskarna mot mig själv för denna urtråkiga syssla ska bli gjord. Varför avskyr jag styrkning, de e ju så sköönt när de e gjort och kläderna blir användbara. 
 

Kort sagt en lugn o vanlig måndag var till sin ende. Nu är en ny dag och nya tag.
 

A
 

Kommentarer
Postat av: Disa

Hallå på sig..:)
Här blåser det också ,,fast kallt..
Känns ltie höstligt....

Ang hunden...
Kan det vara epilepsi?!???!
Vi hade en collie en gång i tiden som fick det på senare år iofs.

Nåja,,,huvudsaken är ju att gumsan mår bra igen :)

Ha en skön dag.
kram//Disa

Postat av: Paula

Stryka ja, finns det nåt tråkigare? Jag har tagit på mig den arbetsuppgiften här hemma eftersom jag är "dagledig" men är så glad nu när gubben jobbar på butik o har arbetsskjortor som är strykfria! Ett tag försökte jag lyssna på talböcker under tiden, men se det gick inte, tankarna vandrade iväg på eget håll..
Det är väl klart du ska va stolt över ungarna! Den mest naturliga känslan som finns! Hoppas jobbet inte känns för tungt nu, du blir ju ledig flera gånger!/Kram

2006-07-18 @ 12:39:44
URL: http://www.paulaz.se
Postat av: Anna

Tack!
Jag kommer att vara här på prov, men jag tror att det passar mig. Kanhända jag saknar att lägga ut bildert. Vi får se..
Skönt att det är fler som håller igång sverige, om än bara för en vecka. Här är all bra.
Ha en skön semester sen..
Kram Anna

2006-07-18 @ 17:21:10
URL: http://envanliganna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback