Olämpliga frågor.....!!!!!

Tänk att just MÄNNISKAN som har så mycket intelligens ställer så mycket tanklösa och dumma frågor till andra.Ibland kan man undra om folk tänker alls eller om de bara är begåvade med massa grodor i mun som bara hoppar ut.  

Ta exempel människor som frågar barnlösa par
-ska Ni inte skaffa barn snart?Hur tänker man då? Ja menar, det finns ju förmodligen en anledning till att inte folk skaffar barn.En av de kan ju rent av vara att de inte blir några. Hur kul är det då med folk som hela tiden ställer frågan. 

Eller de som inför sommaren ständigt frågar
-var ska ni åka på semestern?
Alla människor, långt ifrån alla har ekonomi och möjlighet att åka bort på semestern. Den blir säkert inte roligare av att folk hela tiden ställer denna fråga.  Många ”som gärna vill vara som sina vänner som kanske har det betydligt bättre ställt” lånar massa pengar eller tar de sista kronorna just för att visa ”vi kan åka” det är ju igentligen inte klokt.  

Ja människor må har hög intelligens men också en bra portion tanklöshet.
         

Kommentarer
Postat av: Anna-karin

joo sant..eller jag skulle också vilja säja att varför är det konstigt med barnlösa par?? måste alla vilja ha barn??..jag har vänner som faktiskt inte vill..och det är som att det är jätte konstigt hos folk...kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback