2 dagar kvar.....till Semester!! så gott de ska bli.

56582-121
Så har man ÄNTLIGEN kommit till de stadiet när man planerat in varjefall två veckors semester.
Fantastiskt.'
 
Nästa vecka är det då dags för vecka 1 av semestern, nej tänkte inte ta dem ihop så därefter blir
det jobb igen en vecka sen så, blir det en till. Blir ungefär som att gå ner och jobba 50%. Varannan vecka så att säga.Kanske håller jag på så en tid fram över, vem vet. Inte jag, för jag gillar inte att planera för mycket och för lång tid framöver, då bara ångrar jag mig sedan och ändra allt ihopa. Lite oplanerad tid vill man ha, allt ska inte vara inrutat. Impuls händelser blir ofta trevliga och bra.  Nästa vecka ska jag packa ihop mig o lilltjejen och fara neråt landet några dagar. Vänner är varslade om att jag anländer och hotell är bokat.Ville verkligen kosta på mig lite lyx med hotell, då kan jag också göra som jag vill med min tid. Ja om man åker neråt landet när man bor där jag bor så hamnar man i Skåne. Skåne är inget landskap jag gillar så där, det är väldigt kalt och öppet där nere, men jag gillar mina vänner mycketoch de finns ju där då, några stycken.  Den ena bor nära havet och har dessutom svimingpool på tomten och fina strövområde runt omkring.det blir perfekt även för lilltjen. Den andra bor mitt i en stad, där värmen dallrar mellan husen. Det blir också bra och ger lite variation, då får man ju lite stadspuls också, de tillhör ju sommaren och smått shopping galna människor som jag. Faktum är att jag hoppas det blir lite svalare nästa vecka så man kan färdas lite i bilen, se sig om på olika ställen. Kanske ta en tripp till grannlandet. Ah, de är sånt där som man säger varje gång man åker ner, men det blir aldrig av, säkert inte denna gången heller. Men man vet aldrig. 

 
Vecka 2 av semestern ska jag fara uppåt landet, till min allra bästis. Men då är det inte snack om hotell, då blir man lynchad, oh nej där får man hoppa över det. Men det är ok de har stort kråkslott så där kan man gömma sig om man vill ha en stund för sig själv. Men för de mesta brukar de sluta med vakna dygn, gott vin, mat och andra trevligheter.  Sen det där prata prata prata. Vad har hänt sedan sist?! Vi är som systrar så det är alltid lite som att ”komma hem” ja man känner sig hemma där helt enkelt och det är skönt.  Dessutom kommer andra ”kära” vänner dit samtidigt.  Ja de ska bli skönt med semester.

I morgon dyker min brorsa från Norge med familj upp, för nu är de i Sverige igen. Det ska bli kul att träffas igen. Och om allt går som de ska så kommer jag att fara till Norge också innan året är slut och förhoppningsvis redan i sommar. Det är lite hinder bara som vi måste över först innan vi kan sticka.
 För övrigt får man fortsätta jobba veckan ut i värmen, det är varmt på jobbet nu, nästan olidligt, luften står liksom still och dallrar.Men de e SOMMAR o då ska de vara varmt….jag klagar inte, men lite AC på jobbet hade inte varit dumt alls.

Hoppas man inte blir sjuk nu bara, många ligger ju i förskyllningar nu mitt i sommaren, bl a min chef är jätteförskyld men jobba, ja de gör han endå.
Han vet inte redigt hur man stavar till L E D I G.  

A
    


Kommentarer
Postat av: Doris

Hm, för att vara en person som säger att hon inte gillar att planera tycker jag väl att du har planerat rätt så bra ;-), hoppas att du och lilltjejen får det jätteskönt :D!
Sköt om dig!
Kramar, Doris

Postat av: Anna-karin

åhh hoppas att du får en härlig semester och´massor av sol..och massor av reor *fniss* kramizzz

2006-07-06 @ 12:07:25
URL: http://spaces.msn.com/members/anna-k67
Postat av: Flyttfågeln.

Citat: "Skåne är inget landskap jag gillar så där, det är väldigt kalt och öppet där nere" slut citat.
Då har du ju inte sett hela Skåne, ett av landets topografiskt mest varierande landskap, så det så.
Eller nått.

2006-07-06 @ 17:01:22
Postat av: Paula

Håller med dig om Skåne, men har knappt varit där...men när jag ser bilder o filmer därifrån så är det så platt o öppet så jag får torgskräck!
Men nu har jag också funnit fina nätvänner därnere, så jag får nog sluta klanka! Alla tycker inte om dom djupa skogarna heller....
Ha nu en skön semester, tji fick du, värmen ska stanna! Kram

2006-07-06 @ 20:17:04
URL: http://www.paulaz.se
Postat av: Dan Från Lidköping

Hej vännen!

Värmen söker som de sa i en gammal serie som gick på Tv för mycket länge sedan.

Vi får inte klaga. Tänk om det ösregnat hela tiden.

Ha nu en riktig trevlig och avkopplande semester.

Turisten Dan

2006-07-06 @ 22:28:12
URL: http://spaces.msn.com/dannes1053-sweden
Postat av: Mammaanna

Hej.
Planera inte för mycket, så du blir besviken.... Men det kanske man har lärt av misstagen, när man är en så belevad kvinna som du;)
Jag tror inte du behöver skynda dig till tvn. Det är bara skräp. Men jag måste nog kolla på dom usla engelska papporna nästa vecka, för att upskatta det jag har ännumera.....

Kram och kram
Mammaanna

2006-07-06 @ 23:03:48
Postat av: Whippan

Hej.
Låter som du planerat in några trevliga semesterdagar, hoppas de blir fina.
Jag hoppas du får ordning på det här med skadorna på din bil, sådana ärenden brukar inte dra ut så länge på tiden eftersom det bara är en engångssumma som ska betalas ut, men naturligtvis ska det krångla lite det är precis som att det hör till. Önskar dig en riktigt fin helg och semester.
Kram från Whippan

2006-07-07 @ 10:37:03
URL: http://ajwhippneckwhippers.spaces.msn.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback