Måndag - v51 - snart julafton..

Nu står JULEN för dörren – så den är svår att öppna!!
56582-220

Oh snart kommer den där snälla skäggiga farbror med säcken full av klappar, förväntansfullt ska jag då sitta på min trappa, vänta och hoppas – nja inte så mycket på klappar men dock på en skön o fridfull jul.

 

I lördags hade vi då fest nr 1 ute på gården. Det var trevligt och livat men tyvärr var de många som fick förhinder så där på startlinjen, men de e alltid en konst att samla massa människor och därtill få alla att komma!! Nåväl vi led inte av det, de gjorde nog mest de som inte kunde vara med. Med tanke på tidpunkten så är de ju lätt att saker o ting hamnar lite på vartannat.

Nåväl vi som deltog hade varjefall en toppenkväll med god mat och dricka. Väninnan blev naturligtvis glatt överraskad när hon kom in och fann många av sina väninnor sjungande för henne. Hon hade inte en susning om vad som var på G. Kul att kunna överraska folk.

 

Igår hade jag vilodag – en redigt skön latdag då jag inte gjorde mycket annat en det absolut nödvändigaste. På kvällen hälsade jag på min väninna som fått smått och tittade på underverket, jösses så små de är de små liven man fattar knappast att den där lille klimpen ska bli en stor och vuxen karl. Han har varit lite krasslig så BB vistelsen blev extra lång, men nu är de hemma o mår bra oh de e ju skönt.

 

Nu kan jag ÄNTLIGEN börja julhandla på allvar. Nix jag har inte åstadkommit en enda julklapp en så länge. Men nu vet jag varjefall vad jag ska köpa och de e ju en bra start bara det. Har en liten födelsedag innan jul också. En svärdotter som fyller år inpå, så en lite present ska ju fixas också. Så dagen innan julafton blir det att gå på födelsedagsfest.

 

De e ju bara måndag – så jag hinner nog!!!!!!!!!!!!!


 Trevlig vecka alla…………..på återseende.  

 


Kommentarer
Postat av: Ella

Oj vad du har haft fullt upp!
Men har du inte köpt några julklappar än??? Fastdet är klart, du vet ju vad du ska ha och då går det ju ganska snabbt, det är just att komma på vad alla ska få som är jobbigt.

Postat av: Badaren

Jasså dääär är du, trodde att "den mörka skogen" hade slukat dig för gott och därmed "blåst" mig på det utlovade "karbadet" med tillhörande "stänkare".
Ha nu en lugn jul, för du vet väl att "till nästa år igen kommer han vår käre vän..." osv.
Ja, eller nått.
Ps. Emil hälsar. Ds.

2006-12-18 @ 16:04:30
Postat av: Paula

Vilken klok Anki som tog sig en vilodag! Hur känns det nu efter flytten, har du hunnit känna efter? Trivs du, känns det rätt?? Ska det bli en liten kennel där så småningom?
Ja du har många barn med resp. om alla ska få presenter...vi köper bara en liten grej var till dom vuxna barnen, deras respektive blir utan, o så blir det en klapp till barnbarnen, viktigast av allt! Men där har jag fuskat o gett pengar till dottern som har bättre koll på vad dom vill ha....osså slipper jag ge mig ut o shoppa, haha!
Ha det gott/Kram

2006-12-18 @ 17:14:05
URL: http://paulaz.se
Postat av: Nallemamma


Hosted By SparkleTags.com


God Jul o gott Nytt
kram til di o Ebbha
nallemamma

2006-12-19 @ 08:56:34
URL: http://bears641.spaces.live.com/
Postat av: Udden

HEJ! Vad kul att du hälsade på!!! Är inne i en period, då jag inte orkar annat än det som skall och bör göras.. Håller mig lugn, så gott det går.... Man måste orka resten av livet oxå!!
Hur går det med flytt och julstökebök? Visst skulle du flytta? (får ta och läsa lite...)

GOD JUL!!!!!!! Gott nytt år!!!

KRAM Jenny

2006-12-20 @ 11:25:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback